noul
RENAULT
MEGANE E-TECH 100% electric
este aici

Campania s-a încheiat pe data de 24 septembrie. Vezi mai jos lista câștigătorilor validați conform Regulamentului Campaniei.

Listă câștigători
Alexandrescu Andrei – București
Pitig Claudiu– Satu Mare
Peterfi Endre – Mureș


emoție pură, 100% electrică

 • putere motor

  160kW

  sau 220 cp
 • accelerație

  7,4s

  0-100 km/h
 • până la

  450km

  wltp*
 • până la

  300km

  autonomie recuperată în 30 minute

*cu bateria de 60kWh încărcată complet. factori care pot afecta autonomia, fără limitare la aceștia: condițiile meteo, stilul de condus, numărul de pasageri de la bord, versiunea și echipamentele disponibile.

design inovator

caroserie compactă de berlină, profil de crossover, spate sculptat, linii sportive, totul redefinește eleganţa și subliniază originalitatea designului acestui model.

tehnologie de ultimă generație

te poți bucura de aplicațiile preferate și de conţinutul Google, totul cu un sistem audio Harman Kardon premium. sistemul OpenR link cu servicii Google incluse permite crearea a maxim 5 conturi, iar suprafața totală de 774 cm2 a ecranului în forma literei L îți oferă imagini la rezoluție înaltă.

spațios și ergonomic

relaxează-te într-un habitaclu complet reproiectat pentru a-ți face călătoriile mai plăcute și bucură-te de noua structură cu un spațiu de depozitare central și lateral de 33 l şi volum portbagaj de 440 l.

* echipamentele și datele tehnice pot diferi în funcție de versiunea selectată pentru acest model.

AI TOATE MOTIVELE SĂ CONDUCI RENAULT MEGANE E-TECH 100% ELECTRIC

bucură-te de o experiență conectată

cu sistemul openR link cu servicii Google incluse controlezi mașina așa cum îți dorești şi te bucuri de o experiență premium în fiecare călătorie.

găseşte rapid punctele de încărcare

cu aplicaţia My Renault poți găsi puncte de încărcare lângă tine sau îți poți planifica călătoria în funcţie de locația staţiilor. simplu și rapid.

descoperă un nou nivel de autonomie

dezvoltat pe baza tehnologiei Renault R&D, noul Renault Megane E-Tech 100% electric are o autonomie de până la 450 km WLTP, în ciclu mixt.